fbpx
Utbildningsledare

Utbildningsledare

Matts

Matts Nordlaaw

Medicine doktor i alternativ medicin och Huvudlärare

Matts Nordlaaw har arbetat med alternativ medicin sedan 1991, och undervisat sedan 1989. Undervisat i alternativa behandlingsmetoder har han gjort sedan 1993. Han har utbildat sig i Sverige, Kanada, Kina, Indien och Sri Lanka i behandlingsmetoder som Massage, Akupunktur, Örtmedicin, Zonterapi, Kroppsreflexologi, Angelic Reiki, Qi Gong, Aromaterapi mm.​

Maria Heina

Maria Heina, våran lärare för Basmedicin utbildning 60 HP. Maria är Legitimerad ssk/Bm och har många års erfarenhet av att jobba inom landstingen på olika avdelningar. Har dessutom jobbat i många år med att lära ut HLR (hjärt-och lungräddning) både inom sjukvården och för privat personer. Maria arbetar även med hästakupunktur och kinesisk tejpning. De senaste fem åren har hon undervisat flera Basmedicin utbildningar för blivande naturläkare/akupunktörer.

Alexander

Alexander

Alexander är TKM läkare och diplomerad massör. Han utbildade sig inom detta i Kina där han har spenderat de senaste 6 åren och han har även studerat i Spanien och Argentina.
Han har jobbat som pedagog både i Taiwan och Hongkong och som lärarassistent till ordförande professor vid Universitetet i Argentina.
I sitt arbetssätt integrerar han olika metoder som reflexologi, akupressur och akupunktur. Han ser människan i sin helhet och utgår ifrån att det finns en koppling mellan det fysiska, mentala och emotionella planet. Att arbeta utefter denna koppling är hans specialitet.
Så här uttrycker Alexander sig: ” Jag blev kär i akupunktur och traditionell kinesisk medicin vid 12 års ålder och ända sedan dess har jag fortsatt lära mig mer. Denna läkekonst har gjort det möjligt för mig att läka mig själv, förstå andra på ett djupare plan samt hjälpa dem att förbättra sin hälsa "
Pratar: Engelska, spanska, kinesiska, italienska och franska.

Maytham

Maytham är utbildad västerländsk läkare från Irak där han också började jobba med koppning. Maytham är utbildad akupunktör och har jobbat som egenföretagare inom kinesisk medicin i Sverige i ett antal år. Han skrev även sin bachelor degree om koppning.

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn