fbpx
Terapeutisk Basmedicin 30 hp

Terapeutisk Basmedicin 30 hp – utbildning på distans

För att bli godkänd på någon av skolans yrkesutbildningar måste du ha godkända betyg i basmedicin. Detta är ett antal medicinska ämnen som krävs av de flesta yrkesförbunden för att du som terapeut ska kunna teckna försäkringar och ansöka om medlemskap.​

Utbildningen sker enligt de kriterier och riktlinjer som satts upp av SFKM och BKM.

kurslitteratur

Kurslitteratur som används är: Medicin 1 + 2, med ISBN: 978-91-40-67247-6. Författare: Maria Bengtsson och Ulla Lundström.  Kurslitteraturen betalas av eleven själv.

Själva utbildningen

Själva utbildningen är upplagd som distansutbildning, med 5 stycken delkurser. Dessa respektive delkurser avslutas med en online-tentamen. Endast den sista tentamen skrivs på plats på skolan. Det innebär att du kan starta din utbildning när som helst på året.

telefonkontakt med läraren

Under varje delkurs har varje elev en obligatorisk telefonkontakt med läraren för att stämma av studierna. Dessa bokas genom ”online booking” på skolans hemsida. Önskar eleven ytterligare telefonkontakt bokas dessa tider på samma sätt.

godkänd utbildning & diplom

Efter avslutad, godkänd utbildning erhåller eleven diplom. Häri anges utbildningens längd, och antalet dokumenterade studietimmar för respektive ämne. Tentamina avläggs löpande inom en 12-månaders period från kursstart. Kraven för godkänd tentamen är 65% rätt, och enda betyg som ges är ”godkänd”. Förnyad tentamen vid ”icke godkänd” ska avläggas senast 6 månader efter sista huvudtentamen.

omtentamen

För omtentamen tillkommer en extra avgift om 250kr.

Har du på annat sätt förvärvat dessa kunskaper, men inte har diplom på detta, finns möjlighet att få dina kunskaper vidimerade genom att skriva tentamen för varje delkurs till en kostnad av totalt 2500kr. Om du uppnår godkänt på samtliga tentamen erhåller du diplom för kursen. Omtentamen ges dock inte möjlighet till, så blir du ej godkänd hänvisas du till att delta på utbildningen för att få diplom.

Kursplanen

Personer/grupp

Upp till 25

Pris inkl moms

Totalt 5800 kr

Har du frågor kring utbildningen?

Välkommen att ringa oss via 08-50863626 eller skicka ett meddelande här nedan.

VILL DU INFORMATION OM KOMMANDE KURSER, PROGRAM OCH EVENEMANG?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du aldrig missar någon information.

DELBETALNING

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer här >>

Angående covid-19: Vi har din säkerhet i fokus och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Om omständigheterna kring covid-19 så kräver genomförs alla våra utbildningar online, i de fall det är möjligt. Vi meddelar i sådana fall anmälda deltagare. Om du är anmäld till en fysisk kurs och inte vill delta online kan du omboka till ett senare kurstillfälle.

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn