Qigonginstruktör

Qigonginstruktör

Qigong är sedan ett antal år en mycket eftertraktad form av hälsogymnastik både inom studieförbund, på fitness-center och på många andra platser i samhället, men det saknas välutbildade instruktörer. Denna Qigongkurs kan vara ett bra komplement till ditt arbete som terapeut eller vad du nu arbetar med idag. Kanske ett givande deltidsarbete?

Under utbildningens gång lär du dig Ba Tian Qigong (åtta himlarnas qigong) som är en dynamisk form som stärker njurarna, som är grunden för all vår energi i kroppen. Den reglerar den lilla cirkulationen, och därigenom hela meridiansystemet, samt även hela chakrakanalen.

TIMMAR

80 timmar

Kursplanen

Du får kursplanen via e-post. Skicka en förfrågan till fragor@kina-terapiskolan.se.

praktiska övningar

Teori och praktik varvas under utbildningen.

Om du är TKM-terapeut

Om du redan arbetar som TKM-terapeut och har en godkänd utbildning så räcker det om du går första seminariet för att bli qigonginstruktör för Ba Tian Qigong.

Terapeutisk Basmedicin

För att bli godkänd på utbildningen krävs att du är godkänd i de ämnen som ingår i utbildningen Terapeutisk Basmedicin. Har du redan denna kompetens behöver du inte komplettera dessa

Personer/grupp

Upp till 10

Pris inkl moms

Hela utbildningen kostar 28 000 kr.

Seminarie 1 kostar 7000kr.

DELBETALNING

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer här >>

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn