fbpx
Öronakupunktör

ÖRONAKUPUNKTUR UTBILDNING

Öronakupunkturen baseras på en holografisk syn på människan, där varje del är en kopplingspunkt till helheten. I händerna på en som förstår detta samband är behandlingsmetoden mycket effektiv.

Denna utbildningen vill ge dig insikter som kommer att ge dig en helt ny syn på den värld vi lever i. Vi är stolta över att guida dig på denna fantastiska resa. Vi ser detta som ett stort privilegium att få hjälpa dig vidare på den väg du påbörjar.

ÖRONAKUPUNKTUR

Öronakupunktur är ett fantastiskt komplement till dina andra behandlingar, men fungerar också som en behandlingsform för sig själv – Du väljer själv.

Kineserna har alltid sett  människan som ett mikrokosmos i ett stort universum, och att vi påverkas och består av samma energier som
resten av universum. Denna utbildning ger dig förståelsen du behöver för att leda energin rätt i din patients kropp så att hälsa
blir den naturliga följden. Du lär dig ett stort antal punkters och zoners lokalisation i öronen samt deras indikationer.

Utbildningen i öronakupunktur består av två intensiva kursdagar (10-16 ,vanligtvis helg) där vi varvar teori och praktik.

  • Du lär dig ett stort antal punkters och zoners lokalisation i öronen samt deras indikationer.
  • Vi läser om behandlingsprinciper, nålteknik och andra behandlingstekniker som man med fördel kan använda i sin behandling.
  • Du lär dig också behandlingsförslag för ett antal vanliga problem och sjukdomstillstånd som man ofta möter på sin klinik.
  • Du lär dig NADA-akupunkturen som främst används vid avvänjningsbehandling.
  • Vi kommer också öva medicinsk qigong som en del av kursplanen.

Under seminariet varvas teori och praktik. Kurslitteratur är ”Ear
Acupuncture” av Kajsa Landgren. Kostnad för litteraturen tillkommer.

Denna utbildning kan också ske individuellt på en annan ort (hela Sverige) Eleven ser till att ha egna övningspersoner (Kostnader för resa, rum och logi tillkommer).

Inga förkunskaper behövs. Pris för hela utbildning: 3.490kr (exkl. moms)

Kursen kommer att hållas på engelska

Behöver du aktuallisera eller förbättra dina kunskaper?

Vi erbjuder handledningstimmar

För kursplanen eller andra frågor kontakta gärna oss.

Efter avslutad utbildning får du ett diplom

Alexander

Utbildningsledare

Alexander

Alexander är TKM läkare och diplomerad massör. Han utbildade sig inom detta i Kina där han har spenderat de senaste 6 åren och han har även studerat i Spanien och Argentina.

Han har jobbat som pedagog både i Taiwan och Hongkong och som lärarassistent till ordförande professor vid Universitetet i Argentina.

I sitt arbetssätt integrerar han olika metoder som reflexologi, akupressur och akupunktur. Han ser människan i sin helhet och utgår ifrån att det finns en koppling mellan det fysiska, mentala och emotionella planet. Att arbeta utefter denna koppling är hans specialitet.

Så här uttrycker Alexander sig: ”Jag blev kär i akupunktur och traditionell kinesisk medicin vid 12 års ålder och ända sedan dess har jag fortsatt lära mig mer. Denna läkekonst har gjort det möjligt för mig att läka mig själv, förstå andra på ett djupare plan samt hjälpa dem att förbättra sin hälsa ”

Pratar: Engelska, spanska, kinesiska, italienska och franska.

*Med reservation att minimum antal deltagare fylls.

Angående covid-19: Vi har din säkerhet i fokus och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Om omständigheterna kring covid-19 så kräver genomförs alla våra utbildningar online, i de fall det är möjligt. Vi meddelar i sådana fall anmälda deltagare. Om du är anmäld till en fysisk kurs och inte vill delta online kan du omboka till ett senare kurstillfälle.

Kursdatum 2021

24-25/10 2020  (kursen är full)

Kommande datum

29-30/5 2021

SFKM

KINA TERAPI SKOLAN ÄR KVALITETSSÄKRAD SOM SKOLA AV SFKM-SKANDINAVISKA FÖRBUNDET
KOMPLEMENTÄR MEDICIN . DE SKOLOR SOM INGÅR I SFKM HAR SAMTLIGA GENOMGÅTT EN
KVALITETSKONTROLL SOM RESULTERAT I EN GODKÄND YRKESTERAPI.

Delbetalning Human Konto-Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn