Öronakupunktör

Öronakupunktör

Sedan urminnes tider har de kinesiska tänkarna och praktikerna insett värdet av att söka helheten i delen. Detta har bland annat lagt grunden för öronakupunkturen. En metod att behandla problem och sjukdomar i hela kroppen genom att stimulera punkter och zoner i örat. Detta har dessutom visat sig mycket effektivt och helande.

Denna utbildning ger dig som terapeut ett kraftfullt verktyg att behandla i stort sett alla de problem dina patienter söker dig för i ditt dagliga arbete på praktiken.​ Utbildningen är fördelad på en grundkurs, en fortsättningskurs och en avancerad kurs.

Timmar

Varje delkurs är på ett intensivt tvådagars-seminarie vardera. Varje seminarie är 20 timmar.

Basmedicin

För att bli godkänd krävs också godkänt på utbildningen Terapeutisk Basmedicin. Har du redan läst och blivit godkänd i dessa ämnen behöver du naturligtvis inte läsa om kursen.

Kursplanen

Du får kursplanen för respektive delkurs via e-post. Skicka en förfrågan till

fragor@kina-terapiskolan.se

Privat Utbildning

Möjlighet till privat utbildning finns också. Vill du gå utbildningen på din hemort går det bra, kostnad för resa och uppehälle tillkommer då.

personer/grupp

Upp till 20

Pris inkl moms

3200 kr/seminarium,

privat utbildning 4200 kr/seminarium

DELBETALNING

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer här >>

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn