Öronakupunktör

Öronakupunktör

Sedan urminnes tider har de kinesiska tänkarna och praktikerna insett värdet av att söka helheten i delen. Detta har bland annat lagt grunden för öronakupunkturen. En metod att behandla problem och sjukdomar i hela kroppen genom att stimulera punkter och zoner i örat. Detta har dessutom visat sig mycket effektivt och helande.

Denna utbildning ger dig som terapeut ett kraftfullt verktyg att behandla i stort sett alla de problem dina patienter söker dig för i ditt dagliga arbete på praktiken.​ Utbildningen är fördelad på en grundkurs, en fortsättningskurs och en avancerad kurs.

Timmar

Varje delkurs är på ett intensivt tvådagars-seminarie vardera. Varje seminarie är 20 timmar.

Basmedicin

För att bli godkänd krävs också godkänt på utbildningen Terapeutisk Basmedicin. Har du redan läst och blivit godkänd i dessa ämnen behöver du naturligtvis inte läsa om kursen.

Kursplanen

Privat Utbildning

Möjlighet till privat utbildning finns också. Vill du gå utbildningen på din hemort går det bra, kostnad för resa och uppehälle tillkommer då.

personer/grupp

Upp till 20

Pris inkl moms

3200 kr/seminarium,

privat utbildning 4200 kr/seminarium

DELBETALNING

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer här >>

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn