Om Kina-Terapi Skolan

Kina-Terapi Skolan startade sin verksamhet 2017, som en direkt förlängning av sitt redan väletablerade behandlingscenter med inriktning på traditionell kinesisk medicin, Kina-Terapi.

Vi hade sedan länge sett ett stort behov av välutbildade terapeuter inom kinesisk medicin, och ville gärna vara med att hjälpa intresserade personer att uppnå sina drömmar inom en fantastisk medicin, samtidigt som vi får möjligheten att hjälpa många fler människor att uppnå hälsa.

Våra elever ska inte bara lära sig de teoretiska kunskaperna och de praktiska teknikerna i medicinen, utan också få den fingertoppskänsla som utmärker ett terapeutiskt sinne. Vår drivkraft är att vi vill att det efter oss ska komma en ny generation terapeuter som har ännu bättre terapeutiska kunskaper än vad som finns i Sverige idag. Vi är stolta över denna vår strävan, och att vi får vara mentorer åt dessa blivande akupunktörer, akupressörer, massageterapeuter, qigonginstruktörer och helare.

Alla skolans lärare är välutbildade inom sina olika terapier, och har mångårig klinisk erfarenhet. De har också ett stort personligt intresse av att hålla sig uppdaterad på nya rön och tekniker inom sitt expertisområde.

Vi på Kina-Terapi Skolan vill hälsa alla elever välkomna, och hoppas att just Du ska hitta de guldkorn av terapeutisk kunskap och livsvisdom som genomsyrar våra utbildningar.

SKFM

KINA TERAPI SKOLAN ÄR KVALITETSSÄKRAD SOM SKOLA AV SFKM – SKANDINAVISKA FÖRBUNDET KOMPLEMENTÄR MEDICIN .

DE SKOLOR SOM INGÅR I SFKM HAR SAMTLIGA GENOMGÅTT EN KVALITETSKONTROLL SOM RESULTERAT I EN GODKÄND YRKESTERAPI.

Human Finans