Friskvårdsmassör

Friskvårdsmassör utbildning​

Denna intensivutbildning till friskvårdsmassör består av 80 timmar.  Efter godkänd utbildning och diplom kan eleven arbeta som bland annat massör på olika spa- och skönhetssalonger, massör uthyrd till företag samt i egen regi.

Under friskvårdsmassage kursen, får du de baskunskaper du behöver för att ge behandlingar i förebyggande syfte. Du lär dig såväl klassisk massage som helkroppsmassage samt spänningsbehandling. I kursen ingår även kinesiologi och fysiologi samt lärarhandledd patientpraktik.

timmar

Utbildningen är på 80 timmars lärarledd undervisning, varav 20 timmar terapispecifik anatomi.

Kursplan

GODKÄNDA och diplom

Efter godkända teoretiska och praktiska prov, godkänt specialarbete samt fullt betald kursavgift erhåller eleven diplom.

Personer/grupp

upp till 16

Pris inkl moms

17 800 kr​

DELBETALNING

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer här >>

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Dela på google