Friskvårdsmassör

Friskvårdsmassör utbildning​

Denna intensivutbildning till friskvårdsmassör består av 80 timmar.  Efter godkänd utbildning och diplom kan eleven arbeta som bland annat massör på olika spa- och skönhetssalonger, massör uthyrd till företag samt i egen regi.

Under friskvårdsmassage kursen, får du de baskunskaper du behöver för att ge behandlingar i förebyggande syfte. Du lär dig såväl klassisk massage som helkroppsmassage samt spänningsbehandling. I kursen ingår även kinesiologi och fysiologi samt lärarhandledd patientpraktik.

timmar

Utbildningen är på 80 timmars lärarledd undervisning, varav 20 timmar terapispecifik anatomi.

Kursplan

Du får kursplanen via e-post. Skicka en förfrågan till .

GODKÄNDA och diplom

Efter godkända teoretiska och praktiska prov, godkänt specialarbete samt fullt betald kursavgift erhåller eleven diplom.

Personer/grupp

upp till 16

Pris inkl moms

17 800 kr​

DELBETALNING

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer här >>