Estetisk akupunktur utbildning

Efter avslutad utbildning får du en diplom

Estetisk akupunktur utbildning

Vill Du hjälpa dina kunder att förebygga tecken på åldrande, helt naturligt utan kemikalier eller biverkningar?

Estetisk akupunktur är en naturlig och icke invasiv behandling där man använder mycket tunna små nålar som stimulerar ny kollagenproduktion i huden, då den stimulerar blodcirkulationen.

Ett unikt naturligt val med inga biverkningar.

Estetisk akupunktur är ursprungligen en teknik för ansiktsförlamning och var förbehållen det kejserliga hovet i Kina. Estetisk akupunktur är metoden som ökar mest just nu i popularitet för att bekämpa åldrandet. I Los Angeles, New York och London är intresset enormt, och så även i Sverige!

Med estetisk akupunktur kan du enkelt behandla:

• Reducerar rynkor, slätar ut huden i ansiktet och ger en helt naturlig ansiktslyftning.
  • Minimerar eller tar bort pigmentfläckar.
  • Minimerar eller tar bort fina linjer och rynkor, gör linjerna mjukare.
  • Minimerar eller tar bort ärrbildning.
  • Reducerar påsar eller mörka ringar under ögonen.
  • Förbättrar ansiktsfärgen, ger en hälsosam glans och lyster.
  • Minskar dubbelhaka.
  • Minskar storleken på porerna.
  • Behandlar hudproblem som Rosacea, acne och oren hud.
  • Ger en klarare blick.
  • Lyfter hängande ögonlock.
  • Ökar blodflödet och produktionen av kreatin och kollagen i huden.
  • Mjukgör huden.

Om Kina-Terapi Skolan

Vårt arbete går ut på att finna vägar att hjälpa våra elever att hitta ett sätt att återfå och bibehålla hälsan, och att visa dig hur du kan hjälpa andra. Kurserna och Yrkesutbildningarna på Kina-Terapi Skolan siktar till att låta eleverna hitta det värdefulla hos sig själva och andra. Att hitta nya sätt att
kommunicera med sig själv och andra.

Om du har några funderingar kring Alternativ Medicin, antingen för dig personligen eller professionellt, ta gärna kontakt med oss! Vi har lång erfarenhet, och gedigen utbildning! Till en hel grupp kan vi även hålla utbildning på annan ort än Stockholm.

Denna utbildning består av två intensiva dagar, där vi varvar teori och praktik. 10.00-16.00 båda dagarna

Denna utbildning kan också ske individuellt på en annan ort (hela Sverige) Eleven ser till att ha egna övningspersoner (Kostnader för resa, rum och logi tillkommer).

Inga förkunskaper behövs. Pris för hela utbildning:
8.695 kr (exkl. moms)

Behöver du aktuallisera eller förbättra dina kunskaper?

Vi erbjuder handledningstimmar.

För kursplanen eller andra frågor kontakta gärna oss.

Efter avslutad utbildning får du ett diplom

*Med reservation att minimum antal deltagare fylls.

Kursdatum 2020

10-11/10 2020

KINA TERAPI SKOLAN ÄR KVALITETSSÄKRAD SOM SKOLA AV SFKM-SKANDINAVISKA FÖRBUNDET
KOMPLEMENTÄR MEDICIN . DE SKOLOR SOM INGÅR I SFKM HAR SAMTLIGA GENOMGÅTT EN
KVALITETSKONTROLL SOM RESULTERAT I EN GODKÄND YRKESTERAPI.

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Dela på google