Basmedicin 60 hp

Basmedicin motsvarande 60hp

För att bli godkänd på skolans yrkesutbildning i Akupunktur måste du ha godkända betyg i basmedicin 60hp. Detta är ett antal medicinska ämnen som krävs av de flesta yrkesförbunden för att du som akupunktör ska kunna teckna försäkringar och ansöka om medlemskap.​

Utbildningen sker enligt de kriterier och riktlinjer som satts upp av SFKM och BKM.

kurslitteratur

Kurslitteraturlista kommer närmare kursstart. Kurslitteraturen betalas av eleven själv.

Själva utbildningen

Själva utbildningen är upplagd som distansutbildning, med 10 två-dagarsseminarier. Utbildningen sker som salsföreläsningar där läraren är legitimerad sjukvårdspersonal. Dessa seminarier är också tillfälle för tentamen.

godkänd utbildning & diplom

Efter avslutad, godkänd utbildning erhåller eleven diplom. Häri anges utbildningens längd, och antalet dokumenterade studietimmar för respektive ämne. Tentamina avläggs löpande inom en 12-månaders period från kursstart. Kraven för godkänd tentamen är 65% rätt, och enda betyg som ges är ”godkänd”. Förnyad tentamen vid ”icke godkänd” ska avläggas senast 6 månader efter sista huvudtentamen.

omtentamen

För omtentamen tillkommer en extra avgift om 250kr.​

Har du på annat sätt förvärvat dessa kunskaper, men inte har diplom på detta, finns möjlighet att få dina kunskaper vidimerade genom att skriva tentamen för varje delkurs till en kostnad av totalt 5000kr. Om du uppnår godkänt på samtliga tentamen erhåller du diplom för kursen. Omtentamen ges dock inte möjlighet till, så blir du ej godkänd hänvisas du till att delta på utbildningen för att få diplom.

Kursplanen

Du får kursplanen för respektive utbildning via e-post.

Skicka en förfrågan till fragor@kina-terapiskolan.se.

Personer/grupp

Upp till 25

Pris inkl moms

Totalt 42 000 kr

Har du frågor kring utbildningen?

Välkommen att ringa oss via 08-50863626 eller skicka ett meddelande här nedan.

VILL DU INFORMATION OM KOMMANDE KURSER, PROGRAM OCH EVENEMANG?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du aldrig missar någon information.

DELBETALNING

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer här >>

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Dela på google