fbpx
Akupunktur

AKUPUNKTUR UTBILDNING TKM

Traditionell Kinesisk Medicin – TKM, är den äldsta nu levande medicinska traditionen. Med minst 3000, och antagligen så mycket som 5000 års obruten tradition garanterar TKM en gedigen kunskap och förståelse för hur människan, och hennes sjukdomar fungerar.

Utbildad inom TKM (1, 5 år)

Skolans Akupunkturutbildning och TKM riktar sig till dig som redan är utbildad Akupressör, Shiatsuterapeut eller har gått en omfattande utbildning (liknande vår egen) utbildning till öronakupunktör.

1,5 års utbildningen, akupunktur för TKM-terapeuter innebär 1425 timmars utbildning, fördelat på 300 timmar lärarledd undervisning, 100 timmar uppsats och examensarbete, 900 timmar självstudier och 125 timmar klinisk praktik.

Är du inte utbildad inom TKM sedan tidigare? (3 år)

3 års utbildningen innebär 2750 timmars utbildning, fördelat på 600 timmar lärarledd undervisning, 100 timmar uppsats och examensarbete, 1800 timmar självstudier och 250 timmar klinisk praktik.

Kursplanen​

praktiska övningar

Under varje seminarie sker även praktiska övningar. Patientfall, qigong, övning av behandlingstekniker.

Personer/grupp

Upp till 20

Pris inkl moms

Akupunktur för akupressörer 1,5-årig 39 000 kr

Akupunkturutbildning 3-årig 75 000 kr​​

DELBETALNING

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer här >>

Angående covid-19: Vi har din säkerhet i fokus och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Om omständigheterna kring covid-19 så kräver genomförs alla våra utbildningar online, i de fall det är möjligt. Vi meddelar i sådana fall anmälda deltagare. Om du är anmäld till en fysisk kurs och inte vill delta online kan du omboka till ett senare kurstillfälle.

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn