fbpx
Akupressur för blivande fäder

Medicinsk Qigong, Akupressur och Massage Kombinerad Kurs för blivande föräldrar

Ofta har den blivande mamman spenderat nästan nio månader på att läsa in allt som står om graviditet, förlossning och barn. Detta samtidigt som den blivande pappan har läst bara det som kvinnan har pekat på, och detta oftast ganska halvhjärtat. Därför har vi utformat denna kurs så att som gravid kan du må bra av att utföra lättare rörelser för att hålla dig i form och bibehålla hälsan och mannen kan hitta en egen roll, för att kunna ge dig som gravid en RÄTT gjord massage och akupressur, för att underlätta dina ev. kroppsbelastningar, och självklart även  under förlossningen.  Genom den fysiska kontakten får ni båda föräldrar både vid graviditet och även efter en egen relation med den nya familjemedlemmen.

QIGONG

Den form av qigong vi erbjuder hjälper blivande föräldrar att få en starkare kontakt med ditt barn under graviditeten. För mammor, Qigongen stärker upp bäcken och underlättar förlossningsarbetet, när det till slut sätter igång. För pappor, det är en fantastik tid att lära sig hur man kan stödja mammor och hällar sig lugn också.

AKUPRESSUR och MASSAGE

Under kursen lär mannen sig vad han kan göra under själva förlossningen, i form av massage för att lindra kvinnans smärta, och i form av akupressur för att verkligen kunna stödja sin kvinna i varje värk och även delvis kunna påverka värkarbetet aktivt. I och med denna kurs kan du verkligen ta en aktiv roll under förlossningen och vara precis det stöd din kvinna behöver.

2-dag kurs

8 timmar + 8 timmar

Personer/grupp

Upp till 10 par

Pris inkl. moms

2590 kr/person eller  4950 kr/par

DELBETALNING

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer här >>

Dela sidan med en kompis!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn